Autorijschool Soney is sinds 2014 actief in de omgeving van Roosendaal en breda en is met name gericht op vrouwen. De oude huisstijl is dan ook vanuit deze strategie ontwikkeld. In 2019 is er door een groeiende vraag besloten de doelgroep te verbreden. Hier hoort dan ook een nieuwe en ‘bredere’ huisstijl bij.

Share

Logo

Het logo van Autorijschool Soney is een zogeheten ‘wordmark’, waarbij de focus ligt op het lettertypen. De gekozen font is aangevuld met een gestyleerde O in de vorm van een versnellingspook. Het symbool op de versnellingspook is dusdanig vormgegeven, zodat het past bij de schreef van het lettertypen. 

Door het beeldmerk is in één oogopslag helder waar Autorijschool Soney voor staat. Hierdoor is het logo ook zonder ondertekst uitstekend toe te passen. 

 

Lettertypen

Espacio Novo Medium
Espacio Novo Bold

Kleuren